dilluns, 27 de maig del 2013

XIII Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan. Dies 28, 29 i 30 de Juny 201313è 

CONCURS  DE  PINTURA AL
 PASSEIG  DE  SANT  JOAN

dies  28, 29 i 30 juny de 2013

Festa Major del Camp d’en Grassot

1r Premi  1.200

Amb motiu dels actes al Passeig de Sant Joan durant la Festa Major del Camp d’en Grassot,  l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan convoca aquest concurs.
BASES
1 Obres a presentar.- Un mínim de dues i un màxim de quatre.

2 Mides.- Les obres no podran ultrapassar la mida màxima de 150 cm en cap de les seves dues dimensions, la mida mínima no serà inferior a un 8F o equivalent a (46x38 cm).

3 Tècniques que es poden utilitzar.- Oli, acrílic i tècniques mixtes.

4 Forma de presentació.- Totes les obres hauran d'anar fixades a un bastidor o un suport rígid, sense marc. Les obres hauran d'estar signades, encara que sigui a la part de darrere, i amb la data. Hauran d’anar acompanyades de la fitxa tècnica que es troba al blog de l’Associació i es lliurarà a l’organització el dia d’inici. Indicar: nom i cognoms de l’autor/a, títol (si en té), any de realització, tècnica de realització, suport, mides.

5 Com participar-hi i dates d’inscripció.- Obert a tothom resident a Catalunya. És necessària la inscripció prèvia i un dipòsit de 10€ de compromís d’assistència, que seran retornats als participants el darrer dia del concurs.  L’abonament / transferència s’ha de fer  al Cte. Ct. de CatalunyaCaixa 2013-0637-72-0200840500.  Es poden trametre les dades sol·licitades per la inscripció a avvaapsj@gmail.com, i també lliurant la sol·licitud signada a l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, al Passatge Alió, 12, baixos, abans del 24 de juny de 2013.  El nombre màxim de participants previst és de 80. La inscripció serà acceptada per rigorós ordre de recepció. El dia 26 de juny es publicarà la relació complerta de participants a http://concursdepintura.blogspot.com/ i també a  http://avvaapsj.blogspot.com/  

6 Data límit per inscriure's.- Dilluns 24 de juny de 2013 a les 20 h. 

7 Muntatge els dies del concurs i exposició.-  (7.1) El concurs i exposició es farà a l'aire lliure al centre del Passeig de Sant Joan entre els carrers Còrsega i Pare Claret, segons necessitats. (7.2) Els concursants hauran de presentar-se el divendres 28 de juny entre les 16 h i les 17h al bulevard central del Passeig de Sant Joan amb Indústria.  (7.3) L'organització facilitarà un suport de tanca metàl·lica enreixada d'una alçada de 1,80 metres, per penjar-hi les obres. L'espai per exhibir les obres serà de 3 metres lineals per artista. Els autors d'obres de gran superfície ho hauran de tenir present per ajustar el total d'obres presentades a l'espai disponible. (7.4) L'horari dels tres dies de concurs i exposició serà: divendres 28 juny i dissabte 29 de 17h a 21h, diumenge 30 de 17h a 19:30h. Lliurament de premis a les 19:45 h. 

8. Anirà a càrrec del concursant: (8.1) Aportar els suports que cregui adients per penjar i exhibir la seva obra (ganxos, etc.) (8.2) El trasllat de les seves obres al lloc d’exposició que se li assigni , així com la resta de trasllats de la mateixa durant el període del concurs. (8.3) Vigilància de les obres exposades durant l’horari assenyalat. L'organització no es fa responsable dels desperfectes o robatori de les obres exposades.

9 Jurat i valoració de l'obra presentada a concurs.- El jurat és independent de l’Associació, l’integren quatre persones de reconeguda solvència en la valoració d'obres d'art i creativitat artística.  Els noms del jurat es donaran a conèixer amb la relació definitiva de participants el 26 de juny.
El jurat tindrà en compte únicament la qualitat i la creativitat per premiar les obres. En una situació d’adversitat climatològica els pintors hauran de seleccionar una de les seves obres que serà traslladada a una sala adequada que l’organització indicarà, a fi i efecte que el jurat pugui deliberar.

10 Premis i reconeixements.- Es donarà a conèixer el  veredicte del jurat el diumenge 30 de juny a les 19,45 h. Els premis es lliuraran al Passeig de Sant Joan, a l’espai que oportunament s’indicarà. Lliuraran els premis la Regidora del Districte de Gràcia o la persona per ella delegada, el jurat i els organitzadors. Hi haurà només una obra premiada per concursant; els premis no són acumulables.
En reconeixement al mèrit de les obres premiades es distingirà els seus autors/es amb:

1-       Un primer premi que consistirà en  1.200 euros bruts 
L'obra premiada en primer lloc quedarà en propietat de l'Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan.

2-                Un segon premi de 150 euros
3-                Un tercer premi de 100 euros
4-                Els tres primers premiats tindran dret a una exposició conjunta de 12 dies, en igual proporció per a tothom, a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Barcelona, Districte de Gràcia, a la Plaça de la Vila, 2 a les dates de disponibilitat de la sala
5-         El jurat podrà concedir, a més a més, els accèssits o les mencions honorífiques que cregui adients.  BARNA ART ofereix un o diversos estoigs de pintures i Joieria Coll un rellotge que el jurat decidirà a qui assigna aquests premis.


tallar: ----------------------------------------------------------------

NOM:....................................................................................................DNI: ......................................
ADREÇA...............................................................................................................................................
POBLACIÓ ................................................... CODI POSTAL ........................
Tel. ...........................
E-mail: ..................................................................................................   Edat: .............................

Accepto les bases del 13è concurs de pintura al Passeig de Sant Joan per participar-hi.  Faré un dipòsit de 10€ de compromís d’assistència al compte assenyalat a les bases. (punt 5).

                        SIGNAT

tallar per aquí: -----------------------------------------------------------
Per participar al concurs.
Fins al 24 de juny de 2013, lliurar aquesta sol·licitud a:

·         Per E-mail a avvaapsj@gmail.com 

·         Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan
Passatge Alió, núm.12, baixos--08037 Barcelona
·         Baixar les bases del blog  http://avvaapsj.blogspot.com/ i trametre a avvaapsj@gmail.comEmpreses  del  barri que  patrocinen  el  concurs

ALCAMBARCELONA.COM
ASER, Correduría de seguros (Passatge Alió)
BARNA ART
COPISTERIA  (Rosselló/Passeig de Sant Joan)
DIETÉTICA GERMINAL
DUCATI  BARCELONA Passeig de Sant Joan
ESTANC  “EXPENDIDURÍA 160”
FARMÀCIA  Dr. SUNYER
FARMÀCIA  SOLER
J. GALOPA,  S.A.
JOIERIA  -  RELLOTGERIA COLL
ORXATERIA VERDÚ
PEUGEOT,  TALLERS UVEENE Pg. Sant Joan
PEIXETERIA  MEMBRADO
RESIDÈNCIA  BON  REPÓS
RESTAURANTE   LA SIRENA VERDE
RESTAURANT CALIU de GRÀCIA
RESTAURANT   LA FONT
XAGO  PERRUQUERS

Amb la col·laboració i suport de l'Ajuntament de Barcelona, Districte de GràciaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREGUNTA: