dissabte, 12 de maig del 2007

VIII Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan, i I Concurs de Pintura per la Gent Gran.


VIII CONCURS DE PINTURA
AL PASSEIG DE SANT JOAN

dies 18, 19 i 20 d'agost 2007

_______________


1r Premi 1.200 €

2n Premi 300 € i 1 rellotge

3r Premi 200 €


_______________
Amb el patrocini de




------------------------------------------------------------------
BASES

1- Obres a presentar.- Un mínim de dues i un màxim de quatre.

2- Mides.- La mida màxima de cada obra no ultrapassarà d'un 100F o equivalent a (162x130), la mida mínima no serà inferior a un 10F o equivalent a (55x46).

3- Tècniques que es poden utilitzar.- Oli, aquarel·la, acrílic i tècniques mixtes amb un d'aquests components.

4- Forma de presentació.- Totes les obres hauran d'anar fixades a un suport rígid, sense marc, màxim un llistó de 5 cm Totes les obres hauran d'anar signades. Al revers hi figurarà el nom i cognoms de l’autor, títol de l’obra i l’any de creació.

5- Com participar-hi i dates d’inscripció.- Obert a tothom resident a Catalunya. És necessària la inscripció prèvia. Es poden transmetre les dades sol·licitades fins al 10 d’agost a avvaapsj@gmail.com, indicant o bé lliurant la sol·licitud signada, a l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan, o a la Federació Festa Major de Gràcia, abans del 10 d’agost.

6- Nombre màxim de participants.- El nombre màxim de participants serà de 60, la inscripció serà acceptada per rigorós ordre de recepció. El 15 d’agost es publicarà la relació de participants a http://concursdepintura.blogspot.com/ i també a http://avvaapsj.blogspot.com/

7- Data límit per inscriure's.- Divendres 10 d'agost a les 20 h.

8- Muntatge els dies del concurs.- L’Associació organitza aquest concurs amb la intenció de que sigui al mateix temps un espai de presentació dels pintors al públic i exhibició de les obres per ell seleccionades. El concurs es farà a l'aire lliure al centre del Passeig de Sant Joan entre els carrers Indústria i St. Antoni Mª Claret.

(1) Els concursants hauran d'estar el 18 d'agost a les 16 h. al bulevard central del Passeig de Sant Joan amb Indústria. (2) L'organització facilitarà un suport de tanca metàl·lica enreixada d'una alçada de 1,80 metres, per penjar-hi les obres. L'espai per exhibir les obres, de no acordar-se una extensió diferent abans del dia d'inici del concurs, serà de 3 metres lineals. Els autors d'obres de gran superfície ho hauran de tenir present per ajustar el total d'obres presentades a l'espai disponible. (3) L'horari dels tres dies de concurs i exposició serà de les 17 h. a les 21 h.

Anirà a càrrec del concursant: (4) Aportar els suports que cregui adients per penjar i exhibir la seva obra (ganxos, etc.) (5) El trasllat de les seves obres al lloc d’exposició que se li assigni , així com la resta de trasllats de la mateixa durant el període del concurs. (6) Vigilància de les obres exposades durant l’horari assenyalat. L'organització no es fa responsable dels desperfectes o robatori de les obres exposades.

9- Valoració de l'obra presentada a concurs.- Serà efectuada per un jurat independent de l’Associació, integrat per un mínim de tres persones de reconeguda solvència en la valoració d'obres d'art. El jurat es donarà a conèixer abans del l'inici del concurs, a l'adreça de l'organització i a http://concursdepintura.blogspot.com/.
El jurat tindrà en compte únicament la qualitat i la creativitat per premiar les obres.

10- Premis i reconeixements.- El jurat donarà a conèixer el seu veredicte el dilluns 20 d'agost de 19 a 20 h.
Els premis es lliuraran al Passeig de Sant Joan, a l'entarimat, davant l'estàtua d'Anselm Clavé.
Lliuraran els premis el Regidor del Districte, o la persona per ell delegada, el jurat i els organitzadors. Hi haurà només una obra premiada per concursant, els premis no són acumulables.

En reconeixement al mèrit de les obres premiades es distingirà als seus autors amb:

1- Un primer premi que consistirà en 1.200 euros bruts (hi ha retenció).


L'obra premiada en primer lloc quedarà en propietat de l'Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan.


2- Un segon premi de 300 euros i un rellotge
3- Un tercer premi de 200 euros
4 El jurat podrà concedir, a més a més, les mencions honorífiques que cregui adients.
5- Diploma de reconeixement pels premiats, signat pel jurat.
6- Els tres primers premiats tindran dret a una exposició conjunta de 12 dies, en igual proporció per a tothom, a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Barcelona, Districte de Gràcia, a la plaça Rius i Taulet, a les dates de disponibilitat de la sala.

-----------------------------------------------------------------

Per participar al concurs.
Lliurar la butlleta de sol·licitud a:

· Fins 10 d’agost
· Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan
Passeig de Sant Joan, 159 , 6è 2a -08037 Barcelona
· Punt d'informació de la Federació Festa Major de Gràcia
Igualada, 10 -08012 Barcelona
· Baixar les bases del blog http://avvaapsj.blogspot.com/ i trametre a avvaapsj@gmail.com


Butlleta de sol·licitud


NOM:......................................................................................................................................
ADREÇA.................................................................................................................................
CODI POSTAL ...............................................
DNI: ..................................................Tel. .............................................. ................................
Email: ...................................................................................... Edat: ....................................

Accepto les bases del VIII concurs de pintura al Passeig de Sant Joan

SIGNAT


Amb la col·laboració de:

AJUNTAMENT DE BARCELONA, Districte de Gràcia
BARNA ART
J. GALOPA, S.A. / FOKUS IL.LUMINACIÓ
JOIERIA - RELLOTGERIA COLL
ROYAL TALENS (Pintures artístiques)
PASTISSERIA BAYLINA
XAGO PERRUQUERS
---------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------



I Concurs de Pintura per la
Gent Gran al Passeig de Sant Joan


dies 18, 19 i 20 d'agost


Primer premi 300 € i un obsequi

Segon premi 200€

Tercer premi 100€


_______________
Amb el patrocini de





BASES

1- Obres a presentar.- Un mínim de dues i un màxim de quatre.

2- Mides.- La mida màxima de cada obra no ultrapassarà d'un 100F o equivalent a (162x130), la mida mínima no serà inferior a un 10F o equivalent a (55x46).

3- Tècniques que es poden utilitzar.- Oli, aquarel·la, acrílic i tècniques mixtes amb un d'aquests components.

4- Forma de presentació.- Totes les obres hauran d'anar fixades a un suport rígid, sense marc, màxim un llistó de 5 cm Totes les obres hauran d'anar signades. Al revers hi figurarà el nom i cognoms de l’autor, títol de l’obra i l’any de creació

5- Com participar-hi i dates d’inscripció.-
5.A) Es pot presentar qualsevol persona resident a Catalunya nascut abans del 20 d’agost de 1942. És necessària la inscripció prèvia a qualsevol agència de la KUTXA del barcelonès (vegeu relació d’oficines).
5.B) Tots els participants del I Concurs de Pintura per la Gent Gran participen alhora al VIII Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan obert a tothom sense cap nova inscripció, a menys que no facin explícita la seva renúncia el 18 d’agost a l’inici del concurs.
5.C) El VIII Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan té un primer premi de 1.200 Euros. L’obra queda en propietat de l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan (vegeu bases annexes i també a http://concursdepintura.blogspot.com/

6- Nombre màxim de participants. El nombre de tots els participants als dos concursos de pintura que organitza l’Associació de Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan els dies 18 a 20 d’agost de 2007 és de 60. La inscripció serà acceptada per rigorós ordre de recepció. El 15 d’agost es publicarà la relació de participants a http://avvaapsj.blogspot.com/ i a http://concursdepintura.blogspot.com/

7- Data límit per inscriure's.- Divendres, 10 d'agost.

8 Muntatge els dies del concurs.- L’Associació organitza aquest concurs amb la intenció de que sigui al mateix temps un espai de presentació dels pintors al públic i exhibició de les obres per ell seleccionades. El concurs es farà a l'aire lliure al centre del Passeig de Sant Joan entre els carrers Indústria i St. Antoni Mª Claret.
(1) Els concursants hauran d'estar el 18 d'agost a les 16 h. al bulevard central del Passeig de Sant Joan amb Indústria. (2) L'organització facilitarà un suport de tanca metàl·lica enreixada d'una alçada de 1,80 metres, per penjar-hi les obres. L'espai per exhibir les obres serà de 3 metres lineals. (3) L'horari dels tres dies de concurs i exposició serà de les 17 h. a les 21 h. Anirà a càrrec del concursant: (4) Aportar els suports que cregui adients per penjar i exhibir la seva obra (ganxos, etc.) (5) El trasllat de les seves obres al lloc d’exposició que se li assigni, així com la resta de trasllats de la mateixa durant el període del concurs. (6) Vigilància de les obres exposades durant l’horari assenyalat. L'organització no es fa responsable dels desperfectes o robatori de les obres exposades.

9- Valoració de l'obra presentada a concurs.- Serà efectuada per un jurat independent de l’Associació i de la Kutxa integrat per un mínim de tres persones expertes de reconeguda solvència en la valoració d'obres d'art.
El jurat tindrà en compte únicament la qualitat i la creativitat per premiar les obres.

10- Premis i reconeixements.-. El jurat donarà a conèixer el seu veredicte el dia 20 d'agost de 19 a 20 h. Els premis es lliuraran al Passeig de Sant Joan, a l'entarimat, davant l'estàtua d'Anselm Clavé.
Hi haurà només una obra premiada per concursant. Si un concursant inscrit a la Kutxa fos premiat en els dos concursos, la part econòmica no s’acumula i el jurat destinarà els fons disponibles a nous concursants segons el seu criteri. Per contra, els diplomes reflectiran el grau dels premis assolits. En reconeixement al mèrit de les obres es distingirà als seus autors amb els següents premis:

Tots els participants del I Concurs de Pintura per la Gent Gran participen automàticament en el VIII Concurs de Pintura al Passeig de Sant Joan on el Primer Premi és de 1.200 Euros.

A més a més, i exclusivament pels inscrits en el I Concurs de Pintura per la Gent Gran al Passeig de Sant Joan, la dotació de premis “especial Kutxa” és de:

1. Primer Premi: 300 €, un obsequi i diploma.

2 Segon Premi 200 € i diploma.

3 Tercer Premi 100 € i diploma.



tallar: --------------------------------------------------------------------

NOM:.....................................................................................................................................
ADREÇA..............................................................................................................................
CODI POSTAL .....................................Tel. ......................................................................
Email: ................................................ ........................................ Edat: ................................

Accepto les condicions de les bases del I Concurs de Pintura per la Gent Gran al Passeig de Sant Joan.

SIGNAT




-----------------------------------------------------------------------
Per participar al concurs.

Lliurar aquesta sol·licitud a:

· Fins 10 d’agost 2007 oficines KUTXA de Barcelona
· Podeu demanar més aclariments a:
avvaapsj@gmail.com
· La relació definitiva d’inscrits es publicarà el 15 d’agost a
http://concursdepintura.blogspot.com/
.........................................................................................................
Per tornar a la pàgina principla de L'Associació de
Veïns i Amics del Passeig de Sant Joan

2 comentaris:

  1. Hola,
    Potser massa dies havent de defensar la teva obra. Massa competitiu i a l'agost, que cal relaxar-se!
    Apa doncs

    ResponElimina
  2. fuji junior, els que hem participat altres anys no ho veiem com un fet competitiu, els premis són una incentiu, però el principal és que durant 3 tardes t'ho passes d'alló més bé exhibint 4 pintures teves i veient al carrer que la gent les contempla i parlant amb altres pintors.

    Fins aviat

    ResponElimina

PREGUNTA: